Drugsinvallen gepleegd door politie Nieuwe Haven

De politie van het Bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 16 februari samen met het recherche Bijstand Team Paramaribo drugsinvallen gepleegd op drie adressen in Paramaribo.

De hoeken Hoge- en de Fredericistraat,   Hoge- en Hofstraat alsook de Hermansteinbergstraat zijn aangedaan. In de nabije omgeving waar de invallen zijn gepleegd, heeft de politie een hoeveelheid marihuana, hasj en XTC tabletten aangetroffen en in beslaggenomen.  

Er zijn geen verdachten aangehouden op de adressen.

Op donderdag 18 februari is wederom een inval gepleegd op de hoek Hoge- en Hofstraat. Ondanks de in beslagname twee dagen eerder heeft de politie wederom een hoeveelheid jami in beslaggenomen. Verder 164 kleine verpakkingen, een aantal bolletjes cocaïne en een hoeveelheid hasj.

 De politie heeft meerdere keren invallen gepleegd op deze adressen waarbij verdachten waren aangehouden. Deze acties zullen onverkort worden voortgezet door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.