Drugsduo aangehouden

De Algemene Surveillance Dienst van de politie heeft op dinsdag 14 juni tijdens surveillance twee verdachten aangehouden.

Aan de Mariestraat zagen de wetsdienaren een voertuig met donker getinte ruiten met hoge snelheid rijden. De agenten zetten de achtervolging in en het gelukte hen de bestuurder tot stoppen te dwingen.

Toen één van de ruiten van het voertuig werd geopend, kwam er een sterke geur uit het voertuig. In het voertuig zaten de 34-jarige Gillermo en Leandro (25).  De mannen werden gesommeerd uit het voertuig te stappen. Bij de fouillering werden een hoeveelheid marihuana, XTC tabletten en een aantal pakjes met een  witte poedervormige substantie aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de witte substantie cocaïne moet zijn. In het voertuig is er een fijn weger aangetroffen.

Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau van het ressort Munder. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werden beide verdachten in verzekering gesteld en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade die verder zal gaan met het onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.