Drugsdealers aangehouden door Narco

3ob Begraafpl. Joodse1gevangen

De Anti Narcotica Brigade heeft op maandag 10 februari 2 verdachten aangehouden  ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De 49-jarige Radjumar D. is aangehouden op de oud  Joodse begraafplaats aan de Verlengde Keizerstraat. Bij hem is aangetroffen en in beslag genomen 190 wikkels  crack cocaine  en een zak marihuana met een gewicht van 14 gram. Ook is een geldbedrag in bankbiljetten en muntjes bij hem aangetroffen en in beslag genomen. Radjkumar D. is een oud bekende van de politie die eerder al is aangehouden voor overtreding van de drugswet.

De tweede verdachte is de 24-jarige Cannegia B. Hij is aangehouden op de hoek van de Kwattaweg en  de van Elsveldstraat . In zijn broekzak is een zak inhoudende cocaine met een gewicht van 22 gram aangetroffen en in beslag genomen.

Op de Oud Joodse begraafplaats is  onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid  cocaine, marihuana en hasj.

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.