Drugsdealer en drugskoerier in de kraag gevat

              bollie 1.Bollie 2.

De inbeslag genomen drugssoorten en het geld die de politie op Remond B. aantrof.

De 49-jarige Remond B. is op donderdag 6 maart aangehouden door de Basis Recherche Surveillance groep (BRS). Remond is aangehouden nadat in zijn bezit is aangetroffen: 35 wikkels marihuana, 72 wikkels crack cocaïne, 31 wikkels hasj en 40 wikkels heroïne. Er is ook een geldsbedrag in Surinaamse en Amerikaanse dollar op hem aangetroffen. Remond B. is samen met de inbeslag genomen drugssoorten en geld overgedragen aan de Anti Narcotica-Brigade. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Remond B. is vermoedelijk een drugsverkoper.

De 23-jarige passagier Navindumar de B. is op vrijdag 8 maart door het BID-Team van de politie op de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zandereij aangehouden. Navindumar is aangehouden nadat gebleken is dat hij cocaïne bolletjes geslikt heeft. Hij is overgedragen aan de Anti Narcotica- Brigade en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Navindumar de B. bezit de Nederlandse nationaliteit.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.