Drugs verdachten aangehouden tijdens wegcontrole

fijnweger As-sie

  De in beslag genomen drugs (foto PR/KPS) 

De 32- jarige Leonard P. en de 30- jarige Maikel B. zijn op vrijdag 10 juli door de afdeling Narcotica Brigade van de politie aangehouden met in hun bezit cocaïne en hasj. De politie hield een wegcontrole bij de controle post te Stolkertsijver op de Oost-West verbinding. De cocaïne die in het bezit  van de verdachte Leonard is aangetroffen  heeft een gewicht van 320 gram. De verdachte had het spul in zijn ondergoed bewaard. De speurhond van de politie heeft ertoe bijgedragen dat de drug op de verdachte gevonden is.

In het bezit van de verdachte Maikel B. is 1.2 gram hasj en een Marihuana sigaret aangetroffen en in beslag genomen. Bij het doorzoeken van zijn voertuig is nog 1.6 gram hasj onderschept en in beslag genomen. Deze verdachte had geldsbedragen in SRD en vreemde valuta bij zich. De bedragen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

De verdachten P. en B. zijn in verzekering gesteld. De afdeling Narcotica Brigade werd bijgestaan door politieambtenaren van de afdelingen Bijzonder Onderzoeksteam (B.O.T), Financieel Onderzoeksteam (F.O.T) en het Arrestatieteam (A.T.).

Informatie over drugscriminelen mag worden doorgespeeld aan de afdeling Narcotica Brigade op de telefoonnnummers 404866 of 404747.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.