Dronkenman rijdt makker aan en ramt schutting en voertuig overburen

De politie van het ressort Uitvlugt kreeg via de Centrale Meldkamer van de politie melding van een aanrijding in het ressort. Op het adres trof de politie de veroorzaker van de aanrijding en het slachtoffer aan. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat de mannen op het adres zaten te borrelen. Op gegeven moment zou het later slachtoffer dat het adres had aangedaan, samen met de autobestuurder Stanley S. vetrekken. De ene man ging echter op straat staan om te letten op het verkeer voor de bestuurder zodat hij veilig uit de inrit zou achteruit rijden.

Stanley trapte zodanig op zijn gaspedaal dat hij zijn vriend aanreed. Hij kwam tegen de schutting aan de overkant van het adres aan. De losgeraakte stenen kwamen tegen het voertuig van de overbuurman aan. Zowel de schutting als de auto van de overburen zijn aanzienlijk beschadigd.

Aangezien het slachtoffer zware lichamelijke letsels heeft opgelopen, is de chauffeur na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekeringgesteld.

De schade zal hij moeten claimen. Het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.