Dronkenman mishandeld en bedreigd ex-vrouw

De politie van Zanderij heeft op woensdag 27 januari Jerry D. aangehouden voor mishandeling en bedreiging.

Een vrouw deed op die dag aangifte tegen haar ex-man. Volgens haar verklaring hadden zij en de man ongeveer 19 jaren een relatie. Binnen die tijd had Jerry het tot een gewoonte gemaakt vaker in dronkenschap thuis te komen en haar zonder meer te mishandelen. Het werd haar te veel en bracht zij een eind aan de relatie.

Op woensdag 27 januari begaf de man zich in beschonken toestand naar de woning van de vrouw. Daar aangekomen bedreigde hij haar met de dood en de woning in brand te zullen steken, indien de vrouw de politie zou inschakelen.

De vrouw vroeg hem de plaats te verlaten, maar Jerry weigerde en stootte haar weg. Ze kwam te vallen en liep lichte letsels op. Met een visum werd zij verwezen naar de RGD-poli van Zanderij. Na medische behandeling mocht zij naar huis.

De dronkaard werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau Rijsdijk. Na te zijn ontnuchterd werd hij op donderdag 28 januari voorgeleid.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie mag hij in het cellenhuis tot inkering komen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.