Dronkenbestuurder ingesloten; rijbewijs ingevorderd

Gerold, H. (50)  is in de nacht van zondag 29 op maandag 30 november na een aanrijding door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aangehouden.

Gerold, die Nederlander is en net enkele dagen in Suriname vertoeft, veroorzaakte  een aanrijding met een ander personen auto op de kruising van het Molenpad en de Koningstraat. Zijn bijrijder liep zwaar lichamelijk letsels op en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Gerold die onder invloed van alcohol verkeerde kwam met de schrik vrij. Tijdens het onderzoek kwam vast te staan dat hij geen rij- toestemmingsbewijs had om aan het verkeer in Suriname deel te nemen. Zijn Nederlands rijbewijs is ingevorderd.

Henk heeft niet alleen zijn leven, maar ook dat van anderen in gevaar gebracht. Zijn bijrijder heeft ten gevolge van zijn onverantwoord rijgedrag zwaar lichamelijk letsels opgelopen. De bestuurder is hangende het onderzoek ingesloten.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.