Dronken vrouw veroorzaakt aanrijding

De 54-jarige autobestuurder Gisla T. veroorzaakte in de avond van vrijdag 14 juni een aanrijding op de Indira Gandhiweg.

De verkeersunit van regio Midden werd ingeschakeld voor een aanrijding tussen twee voertuigen. Onderzoek wees uit dat beide partijen over de Indira Gandhiweg reden. Ter hoogte van de Vredenburgweg kwam de autobestuurder Gisla, T. die symptomen van dronkenschap vertoonde, op de rijhelft van haar tegenligger terecht met als gevolg de aanrijding met materiële schade.

Gisla werd overgebracht naar het politiebureau om een blaastest te ondergaan. Zij blies daarbij 720 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Volgens de verkeerswet had Gisla dus deel genomen aan het verkeer onder invloed van alcohol waarbij zij een aanrijding veroorzaakt had. Hangende het onderzoek werd haar rijbewijs ingevorderd door de politie.

Toen Gisla nuchter was werd zijn voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na verhoor werd zij heengezonden. Het tegen haar opgemaakt politie dossier en ingevorderd rijbewijs zijn voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.