Dronken vrouw rijdt auto de trens in

De politie van het ressort Santo Boma kreeg op zondagmiddag 28 april de melding van het Command Center dat een voertuig in de langs de Hannaslustweg lopende trens terecht was gekomen. Toen de politie ter plaatse arriveerde werd het hun duidelijk dat het voertuig bestuurd werd door de 42-jarige Lilawatie, J.

Lilawatie bleek behoorlijk onder invloed van alcohol te verkeren en werd overgebracht naar het politie bureau met de bedoeling om een alcoholblaastest te ondergaan. Zij bleek daartoe niet in staat te zijn.

Lilawatie werd ter ontnuchtering opgehouden op het politie bureau Santo Boma en nadat zij uit haar dronkenbui was werd zij voorgeleid bij een hulp officier van justitie. Tijdens de voorgeleiding verklaarde zij dat zij slechts een biertje had gedronken en dat zij ook medicijnen had ingenomen. Voorts dat zij tijdens het rijden achter het stuur van haar voertuig in slaap was gevallen met het gevolg dat zij in de trens terecht kwam.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Lilawatie na verhoor heengezonden.
Haar rijbewijs is ingevorderd en zal samen met een dossier voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.