Dronken voetganger aangereden en loopt zwaar lichamelijk letsel op

Op woensdagavond 22 juli, omstreeks half acht, kreeg de politie van het bureau Calcutta melding van een aanrijding met zwaar lichamelijk letsel op de Oost-West Verbinding, ter hoogte van kilometer 51, in het district Saramacca.
Uit het politioneel onderzoek is gebleken, dat de autobestuurder E.F. over de Oost-West Verbinding reed komende vanuit de richting van Boskamp. Ter hoogte van kilometer 51 stak een 54-jarige voetganger de weg over vanuit de rechts. Dit bekeken vanuit de rijrichting van de autobestuurder.
Volgens verklaring van de automobilist maakte hij nog een uitwijk manoeuvre om de aanrijding met de voetganger te voorkomen wat echter niet gelukt is. De zwaar gewonde voetganger werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens verklaring van de behandelende arts verkeerde de voetganger zwaar onder invloed van alcohol. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en is inmiddels onder behandeling van een medische specialist omdat hij onder andere een bekken- en halswervelfractuur heeft opgelopen.
De autobestuurder is na verhoor heen gezonden maar zijn rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.