Dronken partner belandt in de cel

De politie van Latour heeft op dinsdag 23 mei de 44-jarige Henk C. ingesloten.

De wetsdienaren kregen van buurtbewoners de melding van een mishandeling op een adres te Kweeklust. Daar aangekomen bleek het om een man en vrouw kwestie te gaan. De vrouw is op de bewuste avond door haar concubant met een steel van een schop in bijzijn van hun kinderen mishandeld. De vrouw liep daarbij letsels op en moest medisch behandeld worden.

Volgens verklaring van de vrouw leeft zij 17 jaren in concubinaat met Henk. Haar partner is met uitzondering van de vrijdag het geheel jaar door dronken. Zij wordt steeds weer, wanneer hij in  beschonken toestand verkeert, door hem mishandeld. Zij heeft nooit aangifte van mishandeling tegen haar partner gedaan en wenste ook deze keer geen strafrechtelijke vervolging tegen haar concubant.

Henk die in bijzijn van de wetsdienaren tekeer ging met zijn gezin is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is aan Henk gratis loge geboden in het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.