Dronken mannen gaan elkaar te lijf

De politie van Leiding  heeft op vrijdag 5 februari twee Guyanezen voor openlijke geweldpleging aangehouden. Vijf mannen zaten te borrelen op de hoek van de New  Libanon- en de Commissaris Weytingweg.  Toen de vijf mannen dronken waren, begonnen de twee Guyanezen beledigende uitlatingen te doen tegenover de  drie Inheemsen. Er ontstond een gevecht tussen de mannen.

De Guyanezen brachten de inheemsen letsels oe op het lichaam. Eén van de Inheemsen liep letsels op aan het aan het oor.  De ingeschakelde politie bracht de vijf mannen over naar het politiebureau. De Inheemsen zijn overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling. Een hunner is verwezen naar de specialist voor verdere behandeling.

Na ontnuchtering zijn de twee Guyanezen, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor openlijke geweldpleging. Uit onderzoek is gebleken dat de mannen ook illegaal vertoeven in Suriname.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.