Dronken Lock-down overtreder mishandelt vrouw en vriend

Jason L. (29) is in de vroege ochtend van maandag 3 mei door de politie van het bureau Zanderij aangehouden voor zware mishandeling.
In de vroeg ochtend van maandag 3 mei ging Jason met zijn vrouw en een vriend uit huis om naar een bar aan de Kennedyweg te lopen om alcohol te gebruiken. Dit gebeurde gedurende de “Lock down” periode. Nadat zij flink gedronken hadden liepen zij terug naar huis. Onderweg kregen Jason en zijn vrouw een woordenwisseling en op een bepaald moment ging Jason zijn vrouw te lijf. Daarna keerde hij zich tegen zijn vriend en sloeg die met een bierfles op het hoofd. Hij stootte zijn vriend daarna zodanig dat die op de rijweg kwam te vallen en een verwonding opliep aan het achterhoofd.
Een politie patrouille, die op dat moment voorbij kwam, kon erger voorkomen. De slachtoffers werden voor medische hulp overgebracht naar de RGD politie te Zanderij. Na medische behandeling mochten zij naar huis.
Jason werd aangehouden en ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jason achter slot en grendel gezet voor mishandeling en zware mishandeling. Daarnaast zal hij en de slachtoffers ook een boete opgelegd krijgen voor het overtreden van de Covid-19 maatregel. De bar exploitant zal ook worden aangepakt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.