Dronken bestuurder zonder rijbewijs ingesloten

De 33-jarige J.D. die woonachtig is in de omgeving van de Mon Plaisirweg, is op woensdag 1 mei 2024 met zijn voertuig tegen een elektrische mast aangekomen aan de Livorno Beekhuizenweg.
De politie van het bureau Livorno kreeg de melding van het verkeersongeval en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren een wit gelakte voertuig aan dat deels in de langs de weg lopende trens lag alsook hangende kabels over voornoemde weg. Bij een ingesteld onderzoek van de politie is gebleken dat J.D. onder invloed van alcohol verkeerde en niet in staat was het voertuig te besturen. Verder is naar voren gekomen dat de verdachte niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs en kon ook geen bescheiden van het voertuig overleggen. J.D. werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.
Toen J.D. nuchter was, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.