Dronken bestuurder veroorzaakt zware aanrijding met dodelijk afloop

 De 22-jarige dronken personenautobestuurder Shahied, N. heeft op zondagmiddag 30 september een aanrijding veroorzaakt nabij de kruising van de Oost-West verbinding en de Mangreweg te Commewijne met als gevolg 1 dode en  5 zwaar gewonden.

Op zondag 30 september, omstreeks tien voor vier kreeg de politie de melding binnen van de boven vermelde aanrijding. Uit het voorlopig onderzoek van de politie van Meerzorg is het volgende gebleken.

De 22-jarige Shahied, N. reed met nog iemand in zijn personenauto. Iets voorbij  de kruising van de  Oost-West verbinding en de Mangreweg  wilde Shahied een Toyota-Noah autobus inhalen. Tijdens het maken van  die manoeuvre moet hij vermoedelijk de tegenligger, in deze een bestelbus, hebben gezien. Shahied wilde vermoedelijk een botsing met de bestelbus voorkomen en week uit met het gevolg dat zijn auto in botsing kwam met de  achterzijde van de autobus.

In de autobus zat bestuurder F.L. met zijn 4-jarige zoon Jemuel, Leeuwin. Door de botsing verloor F.L. de controle over de besturing van het busje en kwam in botsing met de bestelbus. De bestelbus werd bestuurd door Revolino G. Uit onderzoek is gebleken dat Revolino,G. niet in het bezit is van een rijbewijs. In zijn voertuig zaten nog drie andere mannen.

Jemuel, Leeuwin is ter plaatse overleden en zijn vader is zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis. Revolino, G. en zijn mede inzittenden zijn ook zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis; terwijl Shahied en zijn mede inzittende geen noemenswaardige letsels hebben opgelopen.

Shahied is ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau Meerzorg. Na zijn ontnuchtering zal hij voorgeleid worden.

Nader bericht volgt.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.