Dronken bestuurder veroorzaakt twee aanrijdingen en verzet zich tegen de politie

De politie van Latour heeft in de avond van zaterdag 23 juni de 30-jarige Armand A. na twee aanrijdingen te hebben veroorzaakt, aangehouden.
Aan de Latourweg reed Armand op diezelfde avond een ander voertuig aan en reed na de aanrijding door. De politie werd ingeschakeld en kreeg van getuigen een beschrijving van het voertuig van de veroorzaker.
Kort na het vertrek van de politie, kwam de melding dat aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Pets Promotions een autobestuurder zijn voertuig zodanig had geparkeerd, dat het overige verkeer daar hinder van ondervond. Bij aankomst van de wetsdienaren zagen zij dat het om het voertuig ging zoals beschreven van de aanrijding aan de Latourweg.
De bestuurder van het voertuig die onder invloed van alcohol bleek te zijn, was wederom betrokken bij een aanrijding.
Armand kon bij navraag naar zijn autobescheiden geen rijbewijs overleggen. Hij blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De wetsdienaren hielden hem aan. Bij de aanhouding verzette hij zich hevig. Hij werd voor een bloedtest overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Op de SEH weigerde hij eveneens een bloedtest te ondergaan. Door tussenkomst van de Hulp Officier van Justitie heeft Armand de bloedtest ondergaan, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau van het ressort Latour.
Na te zijn afgekoeld en ontnuchterd is de veroorzaker van de twee aanrijdingen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De dossiers ter zake zijn voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.