Dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding

De 24-jarige bestuurder Robin, L. veroorzaakte op zaterdag 9 januari een aanrijding aan de Saramaccaweg. Robin kwam met zijn auto in botsing met een ander voertuig.

De politie deed na de melding de plaats aan voor onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat beide voertuigen in tegengestelde richting over de weg reden.  Op een bepaald moment verliet Robin zijn rijhelft en kwam op het weggedeelte van de tegenligger met als gevolg de aanrijding.

De tegenligger liep hierbij lichte verwondingen op. Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij is ter observatie opgenomen.

Robin die driemaal de toegestane promillage alcohol had gebruikt, kwam met de schrik vrij. Zijn rijbewijs is ingevorderd en werd hij ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Het  voertuig van Robin is voor herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.