Dronken bestuurder slaat voertuig achterruit politie aan diggelen

De Verkeersunit van Regio Midden kreeg op maandag 5 februari een telefonische melding dat een auto die over de Sir Winston Chirchullweg reed, over de kop zou zijn geslagen. De wetsdienaren begaven zich voor onderzoek naar de plek en troffen de 22 jarige bestuurder Ewald A. en een meerijdster aan. Ewald gaf toe met een hoge snelheid over de weg te hebben gereden richting Paramaribo.
Vanwege zijn roekeloos rijgedrag geraakte hij van de weg en kwam met het voertuig tegen een omrastering. Ewald bleek niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. Bij een op hem toegepaste adem analyse bleek hij onder invloed van alcohol te hebben deelgenomen aan het verkeer. De meerijdster, zijnde de jongere zus van Ewald liep zwaar lichamelijke letsels op en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De roekeloze bestuurder ging op een bepaald moment tekeer tegen de wetsdienaren en met een vuistslag bracht hij de achterruit van het dienstvoertuig aan diggelen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ewald in verzekering gesteld. De Verkeersunit van Regio midden is belast met het onderzoek van de aanrijding, terwijl de Recherche van Regio Midden belast is met het onderzoek van de vernieling aan het dienstvoertuig.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.