Dronken autobestuurder ziet goot aan voor andere weg

De politie van Lelydorp kreeg in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 februari melding van een autobestuurder die met zijn voertuig in een goot was beland aan de Poerwadadiweg.

Bij aankomst op de plek werd de bestuurder Antoinne S. (30) aangetroffen. Tijdens de ondervraging door de wetsdienaren bleek dat de man diep in het glaasje had gekeken. Volgens zijn verklaring heeft hij zich te Dessa met enkele vrienden tegoed gedaan aan een aantal flessen Black Label whisky.

Op een bepaald moment verliet hij het gezelschap om naar huis te gaan. Op een kruising aan de Poerwadadiweg wilde de bestuurder afslaan met het gevolg dat hij in de goot belandde.

Antoinne kwam met de schrik vrij. Bij controle van zijn autobescheiden bleek zijn rijbewijs te zijn vervallen. Hij werd voor een blaastest overgebracht naar het politiebureau, waar hij 790 microgram uitgeademde alcohollucht blies. De toegestane promillage bij de alcoholtest is 22o microgram. Het vervallen rijbewijs werd ingevorderd.

Na te zijn ontnuchterd mocht hij naar huis.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.