Dronken autobestuurder veroorzaakt drie aanrijdingen en belandt in ziekenhuis

Het rijbewijs van de 56-jarige autobestuurder Astrando, D. is op vrijdag 3 mei ingevorderd.

Deze autobestuurder reed in de late avond van vrijdag 3 mei over de Sumatraweg, veroorzaakte een aanrijding en reed door. Terwijl hij met een hoge snelheid wegreed veroorzaakte hij een tweede aanrijding op de Sumatraweg, ter hoogte van de Sastrodisoemoweg. Ook na deze aanrijding reed hij door.

Astrando sloeg vervolgens de Lelydorperweg in en ter hoogte van mast nummer 233 reed hij een bromfietser aan. Vervolgens ramde hij een mast van de N.V. Energie Bedrijven Suriname (EBS) en belandde met zijn voertuig in de langs de weg lopende trens. Bij deze derde aanrijding verrichte hij ook schade aan de beschoeiing van een belendende pand en een buis  van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

De ingeschakelde politie van ressort Leleydorp constateerde dat Astrando onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer.

Zowel de dronkaard als de bromfietser werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo om medisch behandeld te worden. Astrando ligt ter verpleging op de afdeling Intensive Care (IC); terwijl de bromfietser met beenfracturen op de ziekenzaal in het ziekenhuis ligt.

Bij de twee andere aanrijdingen is er slechts sprake van materiële schade.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.