Dronken autobestuurder ramt auto, mast en vleugel van school

De politie van Latour kreeg via de Centrale Meldkamer melding van een aanrijding op de kruising van de Nieuw Weergevonden – en de Indira Gandhiweg.

Bij aankomst op de plek bleek de 23-jarige Romario A. in beschonken toestand deel te hebben genomen aan het verkeer. Hij kwam uit de richting van de Indira Gandhiweg en ging richting de Nieuw Weergevondenweg.

Bij het beschrijven van de bocht verloor hij door vermoedelijk de hoge snelheid waarmee hij reed de controle over de besturing van het voertuig. Romario reed de voorrijder aan, kwam vervolgens tegen een elektrische mast van EBS aan en ramde vervolgens een vleugel van de school waar het voertuig tot stilstand kwam.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De autobestuurder blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij onderworpen werd aan een blaastest. Hij blies 425 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. De toegestane alcoholpromillage per liter uitgeademde alcohollucht is 220 microgram.

Na te zijn ontnuchterd werd Romario na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie  heengezonden.

De politie van Latour is belast met deze zaak.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.