Dronken autobestuurder blaast 1405 microgram per liter uitgeademde lucht

De 47- jarige  Sunildath  J. is op zaterdag 30 januari door de politie van het ressort Munder opgehouden  ter ontnuchtering.

Sunildath reed met zijn voertuig over de Kwattaweg, komende van de richting Aquariusstraat en gaande naar de richting van de Munderweg.

De dronken bestuurder veroorzaakte op een gegeven moment een aanrijding.

De ingeschakelde politie merkte op dat Sunildath tekenen van dronkenschap vertoonde. Sunildath gaf te kennen dat hij een halve liter whisky had gedronken.

De bestuurder werd overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse test en blies 1405 microgram per liter uitgeademde lucht. De toegestane alcoholpromillage is 220 microgram

Het rijbewijs van de dronken bestuurder is ingevorderd. Hij werd ter ontnuchtering opgehouden op het politie bureau.

 

De politie doet een dringend beroep op bestuurders om niet plaats te nemen achter het stuur van een voertuig wanneer zij onder invloed van alcohol verkeren. Aan alle  weggebruikers  wordt  gevraagd om bij het opmerken van dronkenschap in het verkeer of enige teken daarvan om gelijk contact op te nemen met de meldkamer van de politie . Zo kunnen wij elkaar  beschermen tegen onverantwoordelijke bestuurders.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.