Dronken autobestuurder betrokken bij een verkeersongeval met zwaar lichamelijk letsel

De 35-jarige autobestuurder Faizel B. is vanmorgen  betrokken geweest bij een botsing en aanrijding in de  Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte  van de Verastraat. De Verastraat is een zijstraat van de Dr. Sophie Redmondstraat. Bij die gelegenheid kwam de personenauto waarin Faizel reed in botsing met een autobusje. Na deze botsing reed Faizel drie fietsende Nederlandse stagiaires aan. Twee van de stagiaires zijn gewond geraakt van wie één vrij ernstig. De derde stagiaire kwam met de schrik vrij. De slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd. Beide autobestuurders zijn onderworpen aan een alcohol ademanalyse test  en daarbij is komen vast te staan dat Faizel onder invloed van alcohol verkeerde. Voorts dat de alcoholpromillage bij hem ver boven de bij wet vast gestelde maximum was. Hangende het onderzoek is Faizel B. zijn rijbewijs ingevorderd en is hij in verzekering gesteld.

“Rijden onder invloed van alcohol, waarbij  iemand  zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen of dood is  gegaan, is een strafbaarfeit binnen de Rijwet waarop aanhouding en in verzekeringstelling staat.”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.