Dronken autobestuurder belandt in trens; rijbewijs ingevorderd en betaald boete oude vonnis

De Verkeersunit van Regio Midden heeft op zaterdag 10 februari het rijbewijs van de 21-jarige autobestuurder Miquel R. ingevorderd. Miquel nam op de bewuste dag in beschonken toestand deel aan het verkeer.  Aan de Welgedacht B weg verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig en belandde in de langs de weg lopende trens. Hij kwam met de schrik vrij.

Bij aankomst op de plek wees het verdere onderzoek uit dat Miquel  een vonnis van een eerdere verkeersovertreding op zijn naam had staan van SRD 350 of 7 dagen hechtenis. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Miquel blies 480 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Zijn rijbewijs is ingevorderd. Toen hij nuchter was, is door tussenkomst van de familie de boete betaald. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.