Dronken autobestuurder 13e verkeersdode

De politie van het ressort Uitvlugt kreeg op donderdag 24 maart tegen  03.00 uur in de ochtend melding van een verkeersongeval op de kruising Lallarookh- en de Cocobiacoweg.

Ter plaatse trof de politie vier manspersonen aan en een voertuig dat in de trens was beland.

De 30-jarige bestuurder  Persad Mohamed  was niet aanspreekbaar.

De drie mede-inzittenden  Raoel  (13)  Vishaal (15 )en Akshay 17 jaar, verklaarden aan de politie dat zij te samen met Persad van een evenement kwamen waar zij zich tegoed hadden gedaan aan alcohol houdende drank.  Persad die naar hun zeggen dronken was reed met een hoge snelheid  over de Lalarookhweg vanuit de richting van de Kwattaweg  naar de richting van de Hermitage mall.

Ter hoogte van de Cocobiacoweg verloor Persad de controle over de besturing van het voertuig.    Hij kwam tegen de berm aan en  belandde daarna in een langs de weg lopende goot.                                   

 De bestuurder was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Per ontboden ambulance werden alle slachtoffers afgevoerd. Persad liet het leven op de Spoed Eisende Hulp. Het lijk van Persad is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Hij is de 13e verkeersdode.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.