Dronkaards gooien fles op winkelier

De politie van Rijsdijk heeft op donderdag  25 februari twee dronkaards aangehouden die voor een winkel in het ressort zaten te borrelen.

De wetsdienaren die de melding kregen dat de twee dronkaards elkaar hadden verwond, deden de plek aan voor onderzoek.

De mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Onderzoek wees uit dat het tweetal de winkel onder invloed van alcohol hadden aangedaan om wat te kopen. Na de inkopen te hebben gedaan, verlieten de twee de winkel, maar keerden gelijk terug toen één hunner opmerkte dat hij zijn mobiele telefoontoestel niet bij zich had. Hij dacht het toestel in de winkel te hebben achter gelaten.

De mannen vroegen de winkelier naar het toestel, maar hij gaf aan geen telefoon te hebben gezien. Er ontstond een woordenwisseling tussen de dronkaards en de winkelier. Op een bepaald moment greep één van hen naar een fles en gooide die op de vrouw van de winkelier. De vrouw liep een snijwond op aan haar arm.

Het tweetal werd overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn ontnuchterd  mochten de mannen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie enkele dagen doorbrengen in het cellenhuis.

Intussen zijn de mannen weer in vrijheid gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.