Dronkaard verleent geen voorrang, ramt twee personenauto’s, rijdt door en wordt aangehouden door tweede benadeelde

De 47-jarige autobestuurder Kewal, S. is op dinsdag 24 december door de politie van het bureau Flora aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Kewal veroorzaakte op maandag 23 december twee aanrijdingen en reed door. Kewal reed over de Albertlaan en verleende op de kruising van de Albertlaan en de Coppenamestraat verleende hij geen voorrang aan het verkeer op de Coppenamestraat. Het resultaat daarvan was dat hij een auto aan reed. Kewal reed door en ramde een tweede personenauto. Dit keer aan aan de Floralaan. Hij reed na deze aanrijding ook weg in zijn auto.

De tweede autobestuurder zette de achtervolging in en reed Kewal aan de Fagarastraat klem. Toen die benadeelde uit zijn voertuig stapte om naar Kewal te gaan reed die weer weg. De benadeelde zette de achtervolging weer in en kon Kewal uit eindelijk weer in de lalarookhweg klem rijden Hij hield Kewal aan en droeg hem over aan de politie.

Kewal bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en kon in eerste instantie zelfs zijn personalia niet doorgeven. Toen hij nuchter was werd hij voorgeleid bij een hulp officier van justitie. Kewal heeft de Guyanese nationaliteit en blijkt illegaal in Suriname te vertoeven. Verder kon hij geen bescheiden van de auto overleggen en is hij niet in het bezit van een rijbewijs. Zoals eerder aangegeven is Kewal opgesloten. Zijn auto en die van de benadeelden zijn zwaar beschadigt. De politie heeft de auto van Kewal in beslag genomen en zal onderzoeken of het niet van misdrijf afkomstig is.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.