Dronkaard rijdt elektrische mast aan

Een 35-jarige autobestuurder heeft op zondag 23 april een elektrische mast aangereden aan de Houttuinweg. De politie van het ressort Lelydorp deed de plek aan na een melding te hebben gekregen van de Centrale Meldkamer.

Ter plekke is aangetroffen de autobestuurder die onder invloed van alcohol verkeerde. Hij verklaarde dat hij over de weg reed en op een gegeven moment aan de kant wilde stoppen. Hij is daarbij door een vrachtwagen van achteren aangereden. De wetsdienaren stelden een buurtonderzoek in waaruit bleek dat geen enkel vrachtwagen tegen het voertuig van de dronkaard is aangekomen. Ook het voertuig van de bestuurder had geen schade aan de achterkant.

Hij is ter ontnuchteringover gebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij bij proces-verbaal verhoord en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie heengezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.