Dronkaard poogde bejaarde vrouw te verkrachten

De politie van Groningen heeft in de avond van maandag 16 januari de 57-jarige Moensi R. aangehouden. De man poogde eerder op de dag een bejaarde vrouw op een adres in het ressort te verkrachten.
Het slachtoffer woont samen met haar man en zoon. Op het moment van het gebeurde was zij alleen thuis. Volgens verklaring van de vrouw kreeg zij plotseling bezoek van Moensi die in dezelfde straat woont. De man die onder invloed van alcohol verkeerde,benaderde haar voor een flirtpartij in de kamer. Hij bood haar een geldsbedrag aan. De vrouw gaf Moensi te kennen niet gediend te zijn van dit soort zaken en vroeg hem de woning te verlaten.
Bij die gelegenheid greep hij haar hand stevig vast. De vrouw verzette zich hiertegen en begon te huilen. De man liet haar los en bood haar het geldsbedrag wederom aan. Zij accepteerde het niet en Moensi verliet de woning.
Toen haar man en zoon in de late middag thuiskwamen, vertelde ze hun wat haar is overkomen. Haar huisgenoten pikten het niet en schakelde gelijk via de Centrale Meldkamer de politie van Groningen in.
Bij aankomst van de wetsdienaren, werd op aanwijzing van het slachtoffer de verdachte op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Moensi werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.
Toen hij nuchter was, is hij op dinsdag 17 januari voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.