Dronkaard kan zich na ontnuchtering niet heugen diefstal te hebben gepleegd

De 31-jarige Fransisco A. is op zaterdag 5 maart door de politie van Munder aangehouden voor diefstal. De man die dronken was, begaf zich in een supermarket aan de Kernkampweg. Hij nam enkele blikken bier en twee pakken garnalen uit de vriezer van de winkel. Deze goederen deed hij in een tas die hij bij zich had. Fransisco nam hierna weer een blikje bier uit de freezer die hij gelijk opdronk.

Na deze handelingen liep de man zonder de kassa aan te doen naar de richting van de uitgang om de supermarkt te verlaten. De winkelier ondernam een poging om de dief tegen te houden, maar werd door hem gebeten aan zijn hand.

De ingeschakelde politie hield de dronken man aan en nam hem mee naar het bureau met de tas inhoudende de weggenomen goederen. Hij werd ter ontnuchtering opgehouden in de politiewacht.  Toen Fransisco bij kwam, werd hem voorgehouden waarvan hij verdacht werd. Hij verklaarde zich niet te heugen goederen te hebben weggenomen noch te hebben gevochten met de winkelier.

Na afstemming met een lid van het Openbaar  Ministerie belandde Fransico in de politiecel. De goederen zijn afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.