Dronkaard ingesloten voor vernieling en belediging van een ambtenaar tijdens de rechtmatige uitoefening van zijn bediening

De 39-jarige S.S. is door de politie van het bureau Waldeck in de avond van vrijdag 9 juli, na een melding dat een man tekeerging op een adres in het politieressort aangehouden.

Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een dronkaard die vreselijk tekeerging met zijn huisgenoten. De man werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Aldaar ging de man die diep in het glaasje had gekeken eveneens tekeer met de wetsdienaren en vernielde een wand van het politiebureau. Daarnaast beledigde hij een politieambtenaar tijdens de rechtmatige uitoefening van zijn bediening,

S.S. werd als verdachte aangemerkt en toen hij nuchter was, is hij voorgeleid bij de Hulpofficier van Justitie. Na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.