Dronkaard ingesloten voor aanrijden personen

De politie van Latour  heeft op zondag 4 december de 23-jarige autobestuurder Lorenso S. aangehouden. Deze autobestuurder heeft twee personen die voor een winkel zaten te borrelen, aangereden.

De wetsdienaren van Latour kregen via de Centrale Meldkamer het bericht van een aanrijding aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Van Kallenweg. Ter plaatse zijn de twee slachtoffers en Lorenso aangetroffen.

Onderzoek wees uit dat Lorenso die onder invloed van alcohol verkeerde op een gegeven moment de controle over de besturing van het voertuig heeft verloren. Hij geraakte van de weg en reed twee personen die  voor de winkel zaten aan, waarna het voertuig tot stilstand kwam.

De slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dezezijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Lorenso is aangehouden voor het aanrijden van personen langs de openbare weg die zwaar lichamelijke letsels hebben opgelopen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de autobestuurder ingesloten.

Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.