Dronkaard drinkt acht shot Goldlabel

De politie van het Bureau Nieuwe Haven kreeg op vrijdag 2 maart de melding van een aanrijding aan de Van ’t Hogerhuysstraat. Op de plek troffen de wetsdienaren de autobestuurder Roën aan die met zijn voertuig tegen een stilstaand voertuig was aangekomen.

De man die stomdronken was, zat in het voertuig met draaiende motor en de airco aan. Aan de wetsdienaren gaf hij aan dat zij zelf moesten onderzoeken wat er aan de hand was. Het andere voertuig had geen schade. De bestuurder die niet bij machte was het voertuig te besturen vanwege zijn dronkenschap, is overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde acht shots Goldlabel te hebben gedronken op een feest. Hij blies 960 microgram uitgeademde acohollucht bij een blaastest. Het toegstane alcoholpromillage is 220 microgram.

Roën heeft uren slapend in een wachtruimte op het bureau doorgebracht. Aan de hand van zijn documenten zijn familieleden achterhaald die hem konden afhalen van het bureau.

Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Het dossier is opgemaakt en ter afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.