Dronkaard bedreigd familie van verkeerd adres

Frits S. (38) is op zaterdag 27 januari door de politie van Zanderij in verzekering gesteld.

De wetsdienaren werden ingeschakeld toen Frits op een adres een man en twee vrouwen uitschold. Hij zou ze daarbij hebben bedreigd met de dood alsook brandstichting. Frits die diep in het glaasje had gekeken, was op zoek naar zijn zaktelefoon en vond dat het drietal deze moet hebben gestolen. Hij greep op een bepaald moment naar een eind hout, waarmee hij zwaaide in de richting van de man en één van de vrouwen. De vrouw deed aangifte op het politiebureau tegen Frits.

Bij aankomst op de plek werd Frits in de boeien geslagen. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de verdachte op een ander adres is geweest, waar hij zich tegoed had gedaan aan alcohol. Hij verliet de plek en ontdekte daarna dat hij zijn mobiele telefoontoestel kwijt was. Hij keerde terug om zijn zaktelefoon te zoeken maar deed vanwege zijn dronkenschap een verkeerd adres aan, waar hij de man en de twee vrouwen valselijk beschuldigde heeft van diefstal en bedreigde hen met de dood.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Frits in ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.