Dringende oproep

Het Korps Politie Suriname roept hierbij de nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te hebben gekend op zich in verbinding te stellen met de politie van het ressort Nieuwe Haven op het telefoonnummer 403101 of de afdeling Forensische Opsporing op de telefoonnummers 403806 / 404022.
Het gaat in deze om een manspersoon van creoolse afkomst die op zondag 24 juni levenloos in een pension is aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Op het ontzielde lichaam zijn er geen documenten aangetroffen, waaruit de persoonsgegevens van hem achterhaald zouden kunnen worden.
De man ging gekleed in een witte tot crème kleurige kniebroek met blauwe en bruine strepen en had zwarte gympies (sportschoenen) met witte zolen en witte veters aan. Verder had hij een blauwe trui met als opschrift “Agfitch College Pub Crawl ‘57”; een blauwe pet met “Italia”; een oranje pet met “Players 1977” en een oranje zakdoek met als opschrift “Toy Story 3” bij zich.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.