Drietal aangehouden voor zware mishandeling

De politie heeft op dinsdag 8 december drie verdachten aangehouden voor mishandeling.

Het drietal heeft het slachtoffer Benito op dinsdag 8 december aan de Tourtonnelaan voor een slagerij mishandeld. Volgens hun verklaring liep Benito voorbij de slagerij waar de mannen stonden. Zonder dat zij hem aanleiding hadden gegeven begon Benito hen uit te schelden. Op een bepaald moment liep hij op de mannen af en viel hen aan.

Eén van hen bracht hem een vuistslag toe aan zijn buik. Benito ging naar huis en kwam terug met een houwer, waarmee hij de mannen wederom aanviel. Tijdens de worsteling bracht één van de mannen hem een slag toe aan zijn hoofd met een eind hout. Benito moet toen zijn gevallen en moest trappen incasseren.  De verdachten ontkennen hem slagen en trappen te hebben toegebracht.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer die geen verklaring kon afleggen afgevoerd nar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen.

Volgens de arts heeft Benito zodanige hersenletsel opgelopen dat hij niet kan praten.

Het drietal mocht na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de sterkte van het cellenhuis aanvullen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.