Drietal aangehouden bij drugsinval

De politie van het bureau Nieuw-Amsterdam heeft op 1 juni 2023 drie verdachten bij een drugsinval aan de Commissaris Roblesweg te Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne aangehouden.

Dit drietal, J.W., I.R., en V. heeft zich schuldig gemaakt aan overtreding van de wet verdovende middelen. Bij de inval stuitten de wetsdienaren op een hoeveelheid drugs met een totaalgewicht van 52 gram. Op I.R. werden er 80 stuks coke pitjes aangetroffen met een gewicht van 10.16 gram, op J.W. werd marihuana met een gewicht van 41.59 gram en 3 coke pitjes met een gewicht van 0.42 gram aangetroffen en op V. eveneens 3 coke pitjes met een gewicht van 0.38 gram. Tegen de vrouwelijke verdachte I.R, die betrokken was in een andere drugszaak was er eerder al opsporing gelast.

De drie verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.