Drieënzeventig “Lock downovertreders” beboet

In het weekend van vrijdag 17 september tot en met de vroege ochtend van maandag 20 september heeft de stootgroep van KPS in totaal drieënzeventig personen op verschillende locaties staande gehouden die geen dispensatiebewijs konden tonen. Deze personen kregen een bestuurlijke boete opgelegd, waarna zij hun weg verder konden vervolgen.

Vijftien bestuurders die geen rijbewijs konden tonen en of niet in het bezit zijn van een rijbewijs, kregen naast de bestuurlijke boete ook een snelrecht proces-verbaal opgelegd, waarna de voertuigen werden gesleept naar de berging van het sleepbedrijf. Er werden ook elf processen-verbaal uitgeschreven op naam van personen die andere verkeersovertredingen hebben begaan.

Verder werd er bij de bruggen in totaal zesenveertig voertuigen gecontroleerd, waarvan twaalf voertuigen werden doorzocht. Aan de Frederikshoopweg werd een houseparty stopgezet. Bij Intercity trof de politie een enorme drukte aan. Daarbij zijn de personen ook beboet en vervolgens van de plaats verwijderd

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.