Drieëndertig “Lock downovertreders” door stootgroep KPS overgebracht naar AK-stadion; één overtreder opgesloten

Drieëndertig (33) “Lock downovertreders” van wie drie vrouwen zijn in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juni door de stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS), bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar het Andre Kamperveen stadion (AK- stadion).
Deze personen die geen dispensatiebewijzen aan de politie konden overleggen, werden in de politiebussen geplaatst. Er zijn in totaal twaalf (12) auto’s en zeven (7) bromfietsen weggesleept.
Verder werd er tijdens surveillancewerkzaamheden aan de Kwattaweg de 26-jarige “Lock downovertreder” Glenn T. aangehouden. Hij werd gefouilleerd en de wetsdienaren stuitte daarbij op 44.50 gram Marihuana en SRD 1.008,15. Glenn verklaarde aan de politie dat hij drugsgebruiker is en dat de drugs hem toebehoorde. Het vermoeden rees bij de politie dat het aangetroffen geldbedrag de drugsopbrengst moet zijn.
Zowel de drugsverdachte Glenn als het verderfelijk spul en het geld werden in beslag genomen en overgedragen aan de politie van het bureau Munder.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Glenn door de politie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.