Drie zwaargewonden bij aanrijding aan de Martin Luther King weg; één autobestuurder overleden in het ziekenhuis

De autobestuurder K.D. (28) is na een zware aanrijding zondagavond 22 oktober 2023 aan de Martin Luther King (MLK) weg, op maandag morgen 23 oktober 2023 in het ziekenhuis komen te overlijden.

De politie van het bureau Houttuin kreeg op 22 oktober 2023 de melding van een zware aanrijding tussen drie voertuigen met zware persoonlijke ongelukken op voornoemde locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werden een pick-up en twee personenauto’s aangetroffen die zwaar beschadigd zijn. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de pick-up bestuurder V.J. (35) over voormelde weg reed. Hij kwam vanuit de richting van Paranam gaande richting Paramaribo, terwijl de bestuurder K.D. (28) en zijn achter rijder V.S. (75) in tegenovergestelde richting reden. Bij een inhaalmanoeuvre van de bestuurder V.J. kwam die op de rijhelft van K.D. met als gevolg de frontale botsing. Door de botsing kwam het voertuig van K.D. tegen dat van zijn achter rijder V.S. aan.  De drie bestuurders  raakten zwaar gewond en werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar de automobilist K.D. het leven heeft gelaten. De voertuigen van V.J. en K.D. zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.  

De Verkeers Unit van Regio Midden is belast met het verder onderzoek van deze aanrijding.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.