Drie werknemers Surgold aangehouden

De afdeling Kapitale Delicten heeft op woensdag 20 april drie werknemers van Surgold aangehouden en in verzekering gesteld. Het gaat om Soepandie E. (30) Sergio T. (30) en de 50-jarige Soerotoh S. Het drietal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal en verduistering.

De leiding van het bedrijf kwam drie (3) weken terug tot de ontdekking dat verschillende elektronische gereedschappen ter waarde van ongeveer $. 10.000 worden vermist. Het interne onderzoek heeft uitgewezen, dat de diefstallen van de gereedschappen in de maand februari van het jaar 2015 moeten zijn gepleegd. De leiding was toen genoodzaakt aangifte te doen bij de politie.

Het team van Kapitale Delicten bracht de drie werknemers in beeld, waarna zijn werden aangehouden. De verdachten ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten.

De arbeiders zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.