Drie “watertank” dieven aangehouden; twee hunner heengezonden

handboeien

De werknemer A.M. deed vorig jaar, in de maand juli, aangifte van diefstal op het politiebureau Santo Dorp ter zake diefstal van drie watertanks bij het jongensinternaat Koela aan de Frederikshoopweg.

Naar zeggen van de aangever waren de tanks op het perceel van een afdeling van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen, alwaar het voormalig jongensinternaat Koela gevestigd is. De toenmalige beheerder B.M. die schoonmaakwerkzaamheden verrichtte op het terrein heeft zonder toestemming samen met de twee ondernemers R.D. en C.S. die voor andere werkzaamheden daar waren de drie tanks in een dieplader weggevoerd. Hierna heeft B.M. de tanks als schroot verkocht aan een schrootopkoop bedrijf. Het voorlopig onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat B.M. de opbrengst ten eigen bate heeft gebruikt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.M. door de politie in verzekering gesteld, terwijl R.D. en C.S. na verhoor zijn heengezonden

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.