Drie voertuigen betrokken bij aanrijding te Coppename op de Oost-West Verbindingsweg; voertuigen aanzienlijk beschadigd

Een vrachtwagen, een personenauto en een bestelbusje raakten in de morgen van vrijdag 5 april 2024 betrokken bij een aanrijding te Coppename op de Oost-West Verbindingsweg.

De politie van het bureau Coronie kreeg omstreeks 07.28 uur van die morgen de melding van een zware aanrijding op bovengenoemde weg ter hoogte van km121 en begaf zich voor onderzoek naar de locatie. Daar aangekomen bleek het te gaan om een aanrijding tussen een vrachtwagen, een personenauto en een bestelbusje. Kort voor de aanrijding reden de vrachtwagen en het bestelbusje over voornoemde weg komende vanuit Paramaribo gaande richting Nickerie, met als voorrijder de vrachtwagen. De bestuurder van een personenauto die in tegengestelde richting reed, viel ter hoogte van km 121 in slaap en verloor daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij belandde met zijn auto op de rijbaan van de vrachtwagen met als gevolg de botsing. Door de slag keerde de personenauto op de weg waardoor deze door het bestelbusje werd aangereden. Het bestelbusje geraakte vervolgens van de weg en kwam op de langs de weg lopende berm terecht. De schade aan de drie voertuigen is aanzienlijk.
De bestuurders en mede-inzittenden kwamen met de schrik vrij en werden ter plaatse door een dienstdoende arts van de RGD-poli van Coronie behandeld. Geen van de bestuurders die gelukkig allemaal in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerden onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.