Drie vermoedelijke roofverdachten aangehouden

De 41-jarige Romeo,P, de 25-jarige Enrico, M. en Raphael, B. zijn op zondagavond 2 februari na een melding van het Command Center, opgespoord en aangehouden door de politie van Latour. Dit drietal wordt ervan verdacht

betrokken te zijn geweest bij een diefstal middels geweldpleging bij een Chinese winkelpand te Goede Verwachting.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de criminelen bij sluitingstijd de benadeelde en zijn gezin hebben overrompeld en mishandeld. Zij gingen er vandoor met de dagopbrengst en enkele goederen uit de winkel, waarna zij met een voertuig wegreden.

Het gelukte een gemengde eenheid van de politie om de vluchtauto klem te rijden aan de Ramgoelamweg. In het voertuig zijn de verdachten Romeo, P. en Enrico, M. aangetroffen met een deel van de goederen. De politie trof ook een vuistvuurwapen in het voertuig aan. De goederen en het wapen zijn in beslag genomen.

Na de informatie te hebben uitgewerkt, gelukte het de politie van het bureau Munder bijgestaan door het Arrestatie – Team om de derde verdachte Raphael, B. aan te houden. Ondanks het feit dat deze crimineel ook kompaan is van de twee verdachten voornoemd, is hij ook als verdachte aangemerkt in een andere zaak die in onderzoek is bij de politie van Munder. Zowel Raphael als zijn kompanen Romeo en Enrico zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Alle drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.