Drie verkoolde lijken in afgebrand voertuig te Noordpolderdam aangetroffen

In de vroege ochtend van zondag 18 juli heeft de politie van Kwatta een afgebrande pick up van het merk Ford Ranger aangetroffen te Noordpolderdam, ter hoogte van leiding 8 in het district Wanica.
Nadat de brandweer klaar was met blussingswerkzaamheden, zijn drie verkoolde lijken in de pick-up aangetroffen. Het gaat in deze om lijken van manspersonen. Twee van de lijken bevonden zich in de laadbak en een in het voertuig en wel achter de twee voorste zittingen. Het is voor de politie nu al duidelijk dat de drie personen door misdrijf om het leven zijn gebracht.
Deze zaak is inmiddels door de politie van Kwatta overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Het is verwachtbaar dat de juiste namen van de slachtoffers en andere bijzonderheden met betrekking tot deze zaak zeer binnenkort door de politie zal worden prijs gegeven.
De ontzielde lichamen zijn hangende het onderzoek in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.