Drie verdwaalde jongens terecht na een dag in het bos te hebben doorgebracht

De politie van het district Saramacca kreeg op vrijdag 17 april de melding dat drie minder jarige jongens in het bos, in het Wayambo gebied, waren verdwaald. De aangever verklaarde dat hij zich op een buitenverblijf langs de Wayambo weg bevond met zijn dochter zijn zoon en twee van diens vrienden. De aangever ging op een gegeven moment een dutje doen. Toen hij wakker werd zag hij zijn zoon en diens twee vrienden niet. Daartoe gevraagd gaf zijn dochter hem te kennen zij in het aangrenzende bos waren gegaan.

De aangever ging met vrienden op zoek naar de jongens die, 12-, 13- en 16 jaar oud zijn. Toen de jongens omstreeks vier uur in de middag nog niet gevonden waren werd de politie ingeschakeld. Samen met de politie en militairen werd naar de jongens gezocht. De aangever zette zelf een helikopter in om de jongens vanuit de lucht op te sporen helaas zonder succes

De volgende dag zaterdag 18 april, omstreeks half twaalf in de morgen, werden de drie verdwaalde jongens door de helikopter piloot gesignaleerd langs een kreek in het bos. Zodoende had het avontuur van deze drie jongens een goed einde. Zij gaven aan dat zij sporen van vermoedelijk een watervarken hadden gezien die zij volgden tot in het bos. Dat zij toen verdwaald zijn in het bos. Op een paar schrammetjes na verkeren de jongens in goede gezondheid.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.