Drie verdachten voor beroving aangehouden

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo  heeft in de vroege ochtend van dinsdag 19 april drie verdachten aangehouden. Het gaat in deze om de 23-jarige Jean-Claude N., Sherwien O. (24) en Kevin L. (23).

Het drietal wordt ervan verdacht een beroving te hebben gepleegd op zaterdag 16 april op een adres in Paramaribo Noord. Het voertuig waarmee deze beroving moet zijn gepleegd, werd vanmorgen om half drie door de politie van Geyersvlijt in het ressort gesignaleerd.

Het RBT werd ingeschakeld en werd het voertuig waarin de drie verdachten zich verplaatsten, klemgereden. Het drietal werd aangehouden.

In het voertuig zijn  hagelpatronen, handschoenen en 15 gram poeder gelijkende cocaïne aangetroffen. De verdachten ontkennen betrokken te zijn bij de beroving.

Hangende het verdere onderzoek zijn de vermoedelijke rovers overgedragen en overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld.

Het voertuig waarin de drie mannen zaten, is door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.