Drie verdachten ter zake verduistering en valsheid in geschriften aangehouden

De twee verdachten, S.C. (25) en de 22-jarige S.K. zijn na te zijn ontboden door  de afdeling Recherche van regio Paramaribo op maandag 19 juni 2023 aangehouden, terwijl de derde verdachte E.D. (22) op 19 juni 2023 op een adres in het ressort Latour is aangehouden.

Tijdens het onderzoek van de politie is gebleken dat het drietal als pompbediende bij een service station in het ressort Centrum werkzaam waren.  Om wat extra geld te verdienen, hebben de drie pompbedienden op een bepaald moment hun werkgever benadeeld door de getankte bedragen die op de tankbonnen  die door de verschillende overheidskantoren en bedrijven worden aangeboden te vervalsen. Dagelijks waren er grote kasverschillen en tijdens het sorteren van de tankbonnen ontdekte de werkgever dat er grote geldbedragen ontbraken. Hij vermoedde dat de drie pompbedienden meer hiervan moesten afweten en deed ter zake aangifte bij de politie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.