Drie verdachten opgebracht voor diefstal scooter; één ingesloten

Drie mannen zijn op maandag 2 oktober aangehouden voor diefstal van een bromfiets. Een benadeelde deed in de maand september aangifte van diefstal van zijn scooter tegen onbekende dader.

Terwijl hij in de maand oktober op familiebezoek vertoefde in het ressort Geyersvlijt zag hij de 16-jarige Julian S. op een scooter. Hij herkende de scooter als de zijne, en maakte Julian direct het rijwiel afhandig. De ingeschakelde politie van Geyersvlijt droeg de zaak over aan de politie van Uivlugt.

Tijdens verhoor verklaarde Julian de scooter te hebben geleend van Siegfried V. (46). Siegfried is opgespoord en aangehouden. aan de hand van de verklaring van Siegried is de 26-jarige David M. aangehouden.

David heeft de scooter als onderpand afgestaan aan Siegfried. Aangezien de verklaringen van Julian en Siegfried overeenstemden, zijn deze twee in overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, na verhoor, heengezonden. David is hangende het onderzoek ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.